Identitet beskyttelse pung

Kun tilgængelig i Kaspersky Premium.

Hvis du opbevarer vigtige filer dine enheder, f.eks. scanninger af billed-id'er, offentlige dokumenter, kontrakter og så videre, anbefaler vi, at du tilføjer sådanne dokumenter til Kaspersky Password Manager appen. Dette garanterer sikkerheden af dine personlige data ved at forhindre tredjeparts adgang til dokumenterne.

For at se eksisterende dokumenter eller tilføje nye til Kaspersky Password Manager appen fra Kaspersky appen skal du gøre følgende:

1. Åbn Kaspersky-appen.
  2. På skærmen Identitet skal du gå tilIdentitetsbeskyttende Pungafsnit.
  3. Tryk påTilføj dokument

Brug denne skærm til at se dine beskyttede dokumenter eller tilføje nye dokumenter til Kaspersky Password Manager appen.

For at lære mere om beskyttelse af dine dokumenter, seHjælp til Kaspersky Adgangskode administrator